ГЛУЗД

Коломийська начинка тепер у списку фуд-гіда Україною, який створила Platfor.ma спільно з відомим шеф-кухарем Євгеном Клопотенком та його командою, щоб розповісти про незвичайні та надзвичайні українські страви.

Вони отримали 300 рецептів з усієї України, з них обрали 30, які вразили найбільше. І начинка потрапила до цього списку.

“Для Покуття, а особливо Коломиї, начинка — то справді особлива страва. У 2019 році вона стала кулінарним брендом міста. А цьогоріч управління культури та туризму подало її на внесення до Національного переліку нематеріальної культурної спадщини України. Нам так подобається начинка не тільки тому, що вона смачна. Ми дбаємо про традиції, які нам передались від предків. І дякую всім, хто допомагає популяризувати нашу страву. Тепер про начинку дізнається ще більше людей”, — написав Богдан Станіславський. 

 

А щоб у твоєму житті було більше Глузду — підписуйся на нас у

телеграмі

вайбері

вацапі

фейсбуці

інстаграмі

твіттері

Наші партнери