ГЛУЗД

Пошук зниклих — телеграм-канал, де публікують не тільки про людей, яких шукають, а й про тих, кого вдалося знайти.

Знайди рідних. Через цей бот можна завантажити всю необхідну інформацію про зниклого: ім’я, вік, місто тощо. Також у сервіс можна додати свої дані та номери телефонів, щоб у разі успішних пошуків, з вами було легше контактувати.

Розшук по даних Національного інформаційного бюро. Цей бот створено для пошуку інформації про військових та цивільних осіб, які загубилися, загинули, яких депортували чи взяли в полон під час війни. Також подати заявку можна у Viber-боті, Google-формі та за номером гарячої лінії: 1648.

Шукаю рідних Київська область. Повідомлення про пошук зниклих одразу отримує Національна поліція України.

Пошук зниклих Україна 2022. Щоб подати заявку на пошук, треба заповнити Google-форму, яку розглянуть  волонтери та бійці ТрО.

Дитина не сама. Офіс Президента спільно з ЮНІСЕФ та Міністерством соціальної політики України створили цей бот для допомоги дітям у складних ситуаціях воєнного часу. За допомогою порталу можна подати оголошення про розшук або ж повідомити про знайдену дитину.

МВС Розшук. На сайті є докладна інформація про пошук у певних ситуаціях. 

Пошук зниклих глухих в Україні  —  інформацію про пошук зниклих розміщують на сайті. Як тільки з’являються якісь дані, їх одразу передають заявнику. 

Нацполіція запустила номер “гарячої лінії” з пошуку зниклих та загиблих унаслідок воєнних дій рф в Україні. 0 800 21 21 51 — за цим номером ви можете отримати інформацію щодо процедури розшуку рідних чи знайомих. Дзвінки безкоштовні, оператори приймають їх цілодобово. Ще можна сконтактувати за цим номером: 089 420 18 67 або ж надіслати листа на електронну пошту: rozshuk_znyklyh@police.gov.ua.

 Яку інформацію потрібно надати поліції:

  • анкетні дані, число, місяць та рік народження;
  • дата та місце зникнення особи;
  • особливі прикмети (татуювання, шрами, пірсинг тощо);
  • речі, які людина могла мати із собою (мобільний телефон, документи, прикраси тощо).За словами голови Національної поліції Ігоря Клименка, що більше інформації, то більше шансів знайти зниклих.

Журналістка: Каміла Чернєцова

А щоб у твоєму житті було більше Глузду — підписуйся на нас у:

телеграмі

вайбері

вацапі

фейсбуці

інстаграмі

твіттері

Наші партнери