ГЛУЗД

20 лютого в місті Долинськ (Кіровоградська обл.) відбувся Всеукраїнський турнір з грепплінгу. У ньому взяли участь і учасники коломийської школи братів Грицьківих Gbroteam, які представляли на змаганнях Івано-Франківський  регіон. 

Молоді бійці здобули призові місця:

Дамір Пастернак  —  2 місце
Олівія Пастернак  —  1 місце
Михайло Гануляк  —  3 місце
Вікторія Іванюк  —  2, 2 місце
Іван Коцаба  —  1, 1 місце
Юрій Слюсарчук  —  2, 2 місце
Володимир Григорчук  —  3 місце
Олександр Кривюк  —   3 місце
Юрій Данищук  —  1, 2, 3 місце.

Найбільшим досягненням може похвалитися Іван Коцаба, який здобув дві золоті медалі та нагороду за найкращу техніку під час турніру.   

Дамір Пастернак того дня святкував свій день народження. Хлопчик вирішив, що хоче зробити собі подарунок  —  заслужити медаль.

Михайло Гануляк, який тренується лише 3 місяці, уже вдруге взяв участь у всеукраїнському змаганні, цього разу здобув бронзову медаль.

Олівія Пастернак, хоч і найменша та найлегша представниця коломийської команди, однак не поступається старшим і сильнішим від неї. Дівчинка готова битися до останньої секунди. Під час цього змагання вона здобула свою 13-ту золоту медаль.

Капітан команди Юрій Слюсарчук власним прикладом показав, що боротися треба завжди, навіть якщо до кінця бою залишилося лише 10 секунд. Саме вірою та впевненістю він виборов свої дві срібні медалі.

Діти переконані, що вони перемогли завдяки строгій дисципліні, яка панує в школі. Команда тренується двічі на день, додатково ще кожен займається зі своїм  тренером. 

На турнір їхали не лише здобути перемогу, а й набратися досвіду та мотивації. Цього разу Gbroteam здобула третє командне місце. У планах — чемпіонати України і навіть світу, тільки-но відкриють кордони.

“Хоч ми представляли Коломию невеликою командою, проте з великим серцем, бажанням перемогти й характером справжніх чемпіонів,”  —  каже тренер Юрій Данищук.

Журналістка: Каміла Чернєцова

А щоб у твоєму житті було більше Глузду —підписуйся на наш телеграм-канал.

Наші партнери