ГЛУЗД

Як повідомляв Глузд, учора в роботі соціальної мережі “Фейсбук” стався масштабний збій. У компанії зазначили, що причина цього відключення вплинула на багато внутрішніх інструментів та систем.

Інженери дізналися, що зміни конфігурації на магістральних маршрутизаторах, які координують мережевий трафік між центрами обробки даних, спричинили проблеми, які переривали зв’язок. Це порушення мережевого трафіку каскадно вплинуло на спосіб спілкування центрів обробки даних фейсбуку, зупинивши послуги.

Тепер у компанії працюють над повним поверненням до звичайної роботи. Першопричиною цього відключення стала неправильна зміна конфігурації. Компанія не має доказів того, що дані користувачів були скомпрометовані внаслідок цього простою.

“Люди та компанії по всьому світу покладаються на нас щодня, щоб залишатися на зв’язку. Ми розуміємо, як такі перебої впливають на життя людей, і маємо відповідальність інформувати людей про перебої в наданні послуг. Ми просимо вибачення у всіх користувачів і працюємо над тим, щоб краще зрозуміти те, що сталося, щоб ми могли продовжувати робити нашу інфраструктуру більш стійкою”, — йдеться в повідомленні.

Журналістка: Ірина Блаженко

Фото: Джерело

А щоб у твоєму житті було більше Глузду — підписуйся на наш телеграм-канал та вайбер.

Наші партнери