ГЛУЗД

Що одягнути жінкам? 

Перегляньте шафи, сто відсотків завалялися речі, які можна переробити.  Апсайклінг  —  один з трендів сезону. 

Для натхнення пошукайте ідеї в Pinterest. Створіть нову річ нестандартного крою. Можливо, укоротіть жакет, залиште необроблені краї. Якщо вмієте вправно користуватися ножицями, зробіть вирізи на старій трикотажній сукні чи сорочці.

Ще один спосіб оновити образ — додати аксесуарів. Можете самі змайструвати підвіску чи сережки з мушель, які ви назбирали на березі моря. Надівайте таку прикрасу з джинсами та футболкою, щоб додати перчинки образу. 

Вінтаж  —  ще один тренд, тому порийтеся в скрині своєї бабусі, там, може, знайдете трикотажний топ з 70-х чи джинси-кльош. 

Якщо ви працюєте з дому, оновіть домашній гардероб, а звичні джогери можете поєднати із жакетом чи навіть корсетом. На тусовку в Zoom буде просто бомба!

Додайте кольору. Багато. Можете навіть поміксувати. Якщо страшно, почніть з кольорових шкарпеток, нехай вони будуть вибуховим акцентом в образі. 

Купіть один жакет на всі випадки. Білий. Він додасть елегантності, його можна поєднувати з джинсами, легкими сукнями чи навіть з тими самими  джогерами. 

Купіть кольорові тіні, намалюйте рожеву стрілку. Кольоровий макіяж точно поліпшить настрій вам та довколишнім. 

Не забудьте про позитивне мислення, тільки воно допоможе вижити в цій ситуації.

На що звернути увагу чоловікам?

Досить ходити у звичних чорно-сірих речах. Кольори. Багато кольорів у чоловічий гардероб! Кажете, рожевий для дівчат? Від яскравого до пастельного рожевого можна побачити в чоловічій колекції.  

Час оголити ноги. Бермуди не тільки в жіночому гардеробі, а й у чоловічому. Не впевнені, чи зайде вам тренд? Обріжте штани з випускного, однаково припадають пилюкою. 

Час возз’єднатися з природою. Дизайнери так і натякають, що риболовля  —   хороший варіант провести час. Тому створили жилетки, у які можна покласти всі необхідні прибамбаси. Навіть якщо ви не рибалка, вигулюйте їх зі своїми шортами-бермудами чи будь-якими штанами.

Якщо знову не вдасться поїхати на море, то створіть настрій удома. Морська тематика буде актуальною цього сезону: смугасті светри, принти з якорями, голубий колір. 

Журналістка та ілюстраторка: Яна Букреєва

Стилістка-експертка: Людмила Савляк

А щоб у твоєму житті було більше Глузду —підписуйся на наш телеграм-канал.

Наші партнери